Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، قاسم برجوئی روز دوشنبه  در نشست با فرماندار دشتی  افزود: یکی از مهمترین برنامه ها برای کنترل و پیشگیری کرونا انجام واکسیناسیون عمومی در سطح بالا است که با همکاری مردم این کار در همه نقاط شهرستان‌های استان بوشهر بخوبی و با قوت ادمه دارد .

وی افزود: استقبال از  واکسیناسیون دز اول و دوم در استان بوشهر بسیار خوب ومطلوب بوده است و با توجه به فروکش کردن پیک ششم  از مردم درخواست داریم هرچه سریعتر نسبت به تزریق دوز سوم نیز اقدام  کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی به اجرای واکسیناسیون کودکان در سطح استان اشاره کرد و افزود: از خانواده‌ها درخواست داریم برای واکسیناسیون کودکان  ۵ تا ۱۲ ساله خود نیز  اقدام کنند تا شاهد افزایش پوشش واکسیناسیون کودکان و دانش آموزان درهمه  نقاط استان باشیم.

برجویی به مشکل فرسوده بودن آمبولانس برخی مراکز بهداشتی درمانی استان بوشهر اشاره کرد و گفت: یکی از مهمترین اولویت‌های این دانشگاه نوسازی آمبولانس های فرسوده در مراکز جامعه سلامت بویژه در نقاط دور افتاده و کمتر برخوردار این استان است و از  مشارکت خیرین سلامت برای نوسازی این آمبولانس ها نیز استقبال می کنیم.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی استان بوشهر بیان کرد: هم اکنون تعدادی از خانه‌های بهداشتی این استان  فرسوده و نیاز به بازسازی و نوسازی فوری دارند که امیداواریم با تامین اعتبار از منابع ملی و استانی و مشارکت خیرین سلامت این خانه‌های بهداشتی که حتی  ۴۰ سال قدمت دارند، نوسازی شود.
فرماندار دشتی  نیز این نشست به مشکلات کمبود نیروی انسانی و پزشک متخصص در مراکز بهداشتی و درمانی این شهرستان اشاره کرد و ادامه داد: مرکز بهداشتی درمانی بخش شنبه و طسوج یکی از مراکز دور افتاده و دارای پراکندگی جمعیت است که با مشکل کمبود پزشک برای شبانه روزی شدن مواحه است.

علی بحرانی افزود: با توجه به بعد مسافت و دوری منطقه شنبه و طسوج  از مرکز شهرستان و پراکندگی و سخت گذر بودن تعدادی از روستاها  این بخش لازم است مرکز خدمات جامع سلامت شنبه هر چه سریعتر به مرکز شبانه روزی تبدیل شود.

وی از تلاش های کادر بهداشت و درمان دشتی در دوران کرونا قدردانی کرد و ادامه داد: کادر بهداشت و درمان با تلاش های شبانه روزی و جهادی و تقدیم چندین شهید سلامت نقش خود را در دوران کرونا بخوبی ایفا کردند و  توانستند این ویروس را در 6 پیک سخت و طاقت فرسا کنترل و مدیریت کنند.

وی به مشکلات مرکز جامع سلامت شهر بادوله نیز اشاره کرد و افزود: این مرکز نیز با کمبود نیرو  بهیار زن مواجه است که انتظارداریم هر چه سریعتر این مشکل برطرف شود.

برچسب‌ها کرونا بوشهر دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی بوشهر شهرستان دشتی بهداشت و سلامت

منبع: ایرنا

کلیدواژه: کرونا بوشهر دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی بوشهر کرونا بوشهر دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی بوشهر شهرستان دشتی بهداشت و سلامت استان بوشهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۷۷۵۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وضعیت خرید گندم در استان بوشهر مطلوب است

به گزارش خبرنگار مهر، عبدالحسین خلعتی ظهر سه شنبه در بازدید از مرکز خرید گندم شبانکاره شهرستان دشتستان بیان کرد: آغاز فعالیت خرید گندم به عنوان مباشر شرکت غله و خدمات بازرگانی توسط این شرکت از سال زراعی ۱۴۰۱-۱۴۰۲ بود و امسال دومین سال فعالیت این مرکز است.

مدیر تعاون روستایی استان بوشهر افزود: با توجه به برنامه‌های الگوی کشت در جهت افزایش تولید محصولات استراتژیک مانند گندم در این منطقه، تجهیز این مرکز خرید نقش مؤثری در حمایت ارائه خدمات مطلوب به کشاورزان منطقه خواهد داشت و مورد استقبال قرارگرفته است.

وی گفت: این مرکز خرید واقع در اراضی روستای دهداران با وجود انبار سه هزار تنی و فراهم شدن شرایط اولیه آماده ارائه خدمت به کشاورزان منطقه شده است که در ادامه فعالیت نیاز مند بهبود شرایط شامل مسیر دسترسی آسفالته، محوطه سازی و تعمیرات مورد نیاز انبار خواهد بود.

وی با اشاره به پیش بینی‌های شرایط جوی خواستار توجه و دقت بیشتر در جمع آوری، ذخیره سازی و نگهداری محصول توسط عوامل خرید و لزوم تسریع در حمل و جمع آوری گندم‌های خریداری شده از مراکز روباز به مراکز ذخیره سازی سرپوشیده شد.

مدیر تعاون روستایی استان بوشهر در جریان این بازدید با اعضا هیأت مدیره شرکت و مدیر عامل شرکت دیدار و راهکارهای بهینه سازی ارائه خدمات و افزایش نقش شرکت در ارائه نهاده‌ها و کمک به افزایش کارایی تولید در قالب تشکل‌های را تبیین و ارکان شرکت با اعلام آمادگی همکاری به ارائه نظرات پرداخت.

کد خبر 6099413

دیگر خبرها

  • ۵۷ درصد فوتی‌های تصادفات استان بوشهر موتورسواران هستند
  • قیمت روز ارزهای مبادله ای/ دلار ثابت ماند
  • ضرورت هم‌افزایی تمام ارگان‌ها برای رفع مشکلات کشتارگاه اراک
  • ارائه خدمات بهداشتی و مراقبتی رایگان به بانوان آسیب پذیر در زاهدان
  • وضعیت خرید گندم در استان بوشهر مطلوب است
  • ساماندهی بهداشتی اسکله‌های صیادی و محصولات شیلاتی استان بوشهر
  • آیا استفاده از گوشی‌های هوشمند نوجوانان را افسرده می‌کند؟
  • مفاهیم: آشنایی با عوامل اجتماعی تعیین‌کننده سلامت (SDH)
  • طرح محلات ارتقادهنده سلامت در خراسان جنوبی اجرا می‌شود
  • توزیع بیش از ۶۰۰ مورد تجهیزات بیمارستان در خراسان جنوبی