Web Analytics Made Easy - Statcounter

بی‌توجهی به مسیرهای جاده‌ای بسیاری از مناطق گردشگری استان بوشهر از دید مسئولین باز مانده است. نیاز امروز جامعه توریستی است که مسیرهای منتهی به مناطق گردشگری دارای استاندارهای حداقلی باشد تا بتوانند به شکل مناسب ظرفیت‌های استان را معرفی کنند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از سپاس؛ کوه نمک یا گنبد نمکی دشتی، ناحیه وسیع و مرتع شمالی کوه جاشک، حدفاصل دو شهرستان دشتی و دیر است و به عنوان یکی از بزرگترین ‌و زیباترین گنبدهای نمکی ایران و خاورمیانه به شمار می‌رود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کوه نمک استان بوشهر از جاذبه‌های طبیعی است که در بهمن ۱۳۸۶ تحت اثر طبیعی ملی فسیلی به‌عنوان یکی از مناطق چهارگانه مدیریت سازمان حفاظت محیط زیست به ثبت رسید.

مهمترین خصوصیات متفاوت کوه نمک به نوع نمک‌های این کوه که مصرف خوراکی دارد نیست، بلکه گنبدها و غارهای منحصر به فرد ایجاد شده از گذر آب، آبشارها، بلورها است که هنرمندان بسیاری را به خود جلب کرده است.

با توجه به جاذبه گردشگری و خاص کوه نمک واقع در شهرستان دشتی، که در فصل‌های زمستان بیشترین گردشگران به خود جلب می‌کند، اما باز هم در سایه بی‌توجهی برخی مسئولین شاهد هستیم همچنان مسیر جاده‌ایی مناسبی برای جذب و هدایت گردشگران ایجاد نشده است و در سایه بی‌تدبیری رنج می‌برد.

بی‌توجهی به مسیرهای جاده‌ای بسیاری از مناطق گردشگری استان بوشهر از دید مسئولین باز مانده است. نیاز امروز جامعه توریستی است که مسیرهای منتهی به مناطق گردشگری دارای استاندارهای حداقلی باشد تا بتوانند به شکل مناسب ظرفیت‌های استان را معرفی کنند.

با ایجاد راه ارتباطی مناسب می‌توان بسترهای مناسب جهت اشتغال و حضور بیشتر توریست به این منطقه را فراهم کند.

نیاز است مسئولین استانی با استفاده از ظرفیت نفت و گاز توجه ویژه‌ای به حوزه گردشگری و مسیرهای پر رفت و آمد توریست‌ها داشته باشند تا مناطق گردشگری در استان بوشهر، بهتر و بیشتر در سطح ملی و بین المللی معرفی شود.

 

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: مناطق گردشگری استان بوشهر کوه نمک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۷۳۲۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش ۵۰ درصدی نقاط حادثه‌خیز محورهای کامیاران با ورود دستگاه قضا

به گزارش خبرنگار مهر، منصور مهدوی پیش از ظهر چهارشنبه در بازدید سرزده از اداره راهداری و حمل و نقل جاده‌ای شهرستان و نقاط حادثه خیز مسیر گردشگری کامیاران _پالنگان اظهار کرد: جاده‌های مواصلاتی مابین کامیاران و مسیر گردشگری پالنگان از استانداردهای مناسب برخوردار نیست و نقاط حادثه خیز فراوانی دارد.

وی با بیان اینکه رفع این مشکل چندین سال است که در دستور کار قرار دارد، افزود: این مهم توجه خاص مسؤولان برای تأمین اعتبار دو بانده کردن این مسیر را می‌طلبد تا نقاط حادثه خیر برطرف شده و شاهد حوادث مرگبار نباشیم.

رئیس دادگستری کامیاران از کاهش ۵۰ درصدی نقاط حادثه خیز محورهای مواصلاتی این شهرستان خبر داد و یادآور شد: در سال گذشته اقدامات متعددی در حوزه بهسازی و ساخت راه‌ها با هدف کاهش تصادفات انجام گرفته است، اما هنوز ایراداتی در کیفیت راه‌ها و نقاط حادثه‌خیز وجود دارد.

مهدوی افزود: در تصادفات جاده‌ای بیشترین خسارت وارد آمده قطعاً از دست رفتن سرمایه انسانی خواهد بود که این امر قابل جبران نیست و اثرات معنوی آن سال‌ها ادامه دارد.

وی تصریح کرد: شهرستان کامیاران علی‌الخصوص روستای تاریخی پالنگان در مسیر ثبت جهانی شدن قرار دارد و در ۳۱ فروردین ماه شاهد برگزاری مراسم عرفانی هزار دف در روستای پالنگان بودیم که بالغ بر ۳۰ هزار نفر از اقصی نقاط کشور در این مراسم حضور داشتند که به دلیل مشکلات زیر ساخت‌ها و کمبودها، شاهد مشکلات و مشقت‌ها و حوادث تلخی برای گردشگران و شرکت کنندگان بودیم.

وی خاطرنشان کرد: جاده روستایی یکی از زیرساخت‌های مورد نیاز برای روستاها است و اگر این کار انجام شود، شاهد کاهش مهاجرت و توسعه گردشگری خواهیم بود.

رئیس دادگستری کامیاران تصریح کرد: بسیاری از نقاط گردشگری بکر شهرستان از داشتن راه دسترسی استاندارد محروم هستند، رفع نقاط حادثه خیز و مناسب سازی زیرساخت‌ها یک فرصت مناسب برای راه‌های روستایی است که باعث جذب سرمایه‌گذار در حوزه گردشگری می‌شود.

مهدوی در پایان بر حمایت دستگاه قضائی از اقدامات اداره راه و حمل و نقل جاده‌ای تاکید کرد و بیان داشت: در سال گذشته با همکاری دستگاه قضائی چندین کیلومتر از حریم جاده‌ی روستایی مسیر گردشگری پالنگان آزادسازی گردید که در این خصوص در سطح استان در رتبه اول قرار داریم که این اقدام به دلیل اهمیت موضوع برای دستگاه قضائی بوده است.

کد خبر 6100275

دیگر خبرها

  • گردشگری و صنایع دستی شهرستان بن در سطح ملی بررسی می‌شود
  • دستیابی به اهداف پایداری با مسیرهای هوشمند دوچرخه
  • نقشه مترو فضایی؛ به راحتی ایستگاه عوض کنید!
  • میلیون‌ها دلار خسارت-بزرگترین ستاره‌هایی که فلاپ شدند!
  • وضعیت راه‌های کشور؛ ترافیک سنگین در جاده‌های شمالی
  • نگاه هند به جنوب خلیج فارس؛ نزدیکی به امارات، عربستان و عمان
  • شرایط حفاظت از اسناد تاریخی در خانه‌ها مناسب نیست
  • کاهش ۵۰ درصدی نقاط حادثه‌خیز محورهای کامیاران با ورود دستگاه قضا
  • کشف بزرگترین مزرعه استخراج ارز دیجیتال در جنوب شهرستان ری
  • اشتراک سازمانی ایمینو؛ هدیه نوآورانه به خانواده کارکنان